Over Pand

PAND Makelaars

Het woord ‘pand’ heeft een dubbele betekenis. Een pand is een gebouw, maar een pand bestaat ook in de betekenis van onderpand als zekerheid. Met PAND Makelaars bent u verzekerd van kennis en ervaring.

“VAST EN ZEKER”

U wilt natuurlijk zekerheid als het om uw vastgoedbelangen gaat en dat uw zaken in goede handen zijn. Door onze ruime kennis en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt, bent u ervan verzekerd dat we er samen een succes van maken. Wij zijn er voor onze opdrachtgevers die VAST EN ZEKER willen zijn van het best haalbare resultaat.

Bedrijfsmakelaardij en taxatiekantoor in Haarlem-Kennemerland

In de regio Kennemerland is veel bedrijvigheid en een enorme diversiteit aan ondernemingen. Juist daarom is deze regio zo interessant en werken wij hier al 15 jaar met veel plezier. Met onze focus op Haarlem en Velsen, hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Zowel in ondernemerskringen als bij banken, gemeenten, projectontwikkelaars, adviesorganisaties en vastgoedeigenaren, hebben wij aan waardevolle relaties gewerkt. Wij kennen de markt goed en vernemen ontwikkelingen vaak uit de eerste hand. We weten wat er in de regio beschikbaar komt en wie op zoek is naar welke kansen. Zo kunnen wij snel en adequaat voor u schakelen. Bij zowel verkoop- en verhuurtrajecten als ook bij aankoop- en aanhuurbemiddeling, staan wij u graag ter zijde.

Taxeren van commercieel vastgoed en woningen

De professionele taxatiediensten die wij voor onze opdrachtgevers verzorgen, zijn zeer uiteenlopend en voor allerlei doeleinden geschikt. Voor zowel het verkrijgen van financiering als ook ten behoeve van fiscale en bedrijfseconomische vraagstukken. Of het nou gaat om (verhuurde) woningen, bedrijfspanden, winkels, nieuwbouw of herontwikkelingsvastgoed; onze rapporten geven een goed onderbouwd en transparant inzicht in de waarde, wat een succesvolle financiering of gefundeerde beslissing ten goede komt.

Beheer en vastgoedmanagement in heel Nederland

Onze dienstverlening op het gebied van vastgoedbeheer en management kent vrijwel geen grenzen. We beheren verschillend vastgoed verspreid over Nederland. PAND Makelaars neemt een deel of het volledig beheer uit handen, zodat u zorgeloos en met gemak van het gewenste rendement kunt profiteren.

Samenwerkingsverband

Door de samenwerking die PAND Makelaars heeft met STAED Real Estate en met Hanson Bedrijfsmakelaars verbreden we onze kennis en kunde, vergroten we ons netwerk en hebben we altijd de juiste specialisten bij de hand.

Met PAND Makelaars bent u ervan verzekerd dat:

  • Uw belang voorop staat
  • U investeert in een duurzame relatie
  • U op de hoogte bent van ontwikkelingen
  • U op ons kunt rekenen: afspraak is afspraak
  • U goed werk geleverd krijgt
  • Uw taxaties nauwkeurig en precies zijn
  • Uw deal slagvaardig en volhardend wordt volbracht
  • Uw vastgoed wordt vertegenwoordigd alsof het ons eigen is

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

U kunt altijd vrijblijvend met ons van gedachten wisselen en bent van harte welkom bij ons op kantoor.

Neem contact met ons op